Bröllop och fotografi

I helgen var vi på bröllop i Alingsås. Jag tycker att det är så mysigt att gå på bröllop och äntligen har man kommit i den åldern att ens vänner börjar gifta sig, det har jag längtat till. Jag och min sambo är inte riktigt där än, tycker han, enligt mig så borde vi redan varit gifta men han har ingen stress med det och jag förstår honom någonstans. Det hade inte skadat att jobba några år till för att sedan gifta sig, så länge vi gör det anser jag. Hur som helst så var det ett väldigt fint bröllop. de hade tur med väder och vind. Det var en fin ceremoni och en lyckad fest efteråt med både vänner och familj. Under bröllopet var det en fotograf på plats som tog bilder, hon tog bilder under hela dagen. Bland annat bröllopsfotografier på paret men också bilder från festen och minglet. Sånt är väldigt kul att ha och fotografen är dessutom väldigt duktig. Företaget bakom deras fotograf i Alingsås heter A Cup of Lifestyle och de fokuserar delvis på fotografering. Utöver fotografi så sysslar de också med inredning och möbler i Alingsås och i Lerum. De har varit aktiva inom deras branschområden under lång tid och de är väldigt duktiga på det. Jag skulle verkligen vilja ha dem som fotografer på vårat bröllop. Det handlar så mycket om känsla hos en fotograf, att kunna läsa av stämningen och fånga ögonblicken. Man vill borde ha medvetna fotografier men också omedvetna, det är ofta de omedvetna som blir de allra bästa. Det blir jag imponerad över hur vissa fotografer kan vara så duktiga på just det, det var A Cup of Lifestyle i Alingsås.

Du gillar kanske också...