Frisör på Östermalm

God morgon alla fina läsare och välkomna hit till min blogg. Som ni säkert vet vid det här laget så handlar den främst om bild och foto, och jag ger tips på hur ni kan få era bilder att bli så bra som bara möjligt. Idag tänkte jag prata om något som kanske lite indirekt handlar om foto, men som jag fortfarande vet att ni är intresserade av eftersom ni har ställt många frågor om detta. Dagens inlägg handlar om en frisör på Östermalm som kan hjälpa dig att göra dig i ordning inför din fotosession, och denna salong heter Plejset.

Här kan du som kund slappna av i en mysig miljö och bli omhändertagen av kompetenta och duktiga frisörer. Jag brukar själv gå till denna salong och jag blir alltid riktigt nöjd med denna frisör på Östermalm, eftersom de är så måna om att jag ska få det precis så som jag har tänkt det så långt det bara är möjligt. Det är därför inga konstigheter för dem att hela tiden fråga mig som kund om den bilden de har fått är rätt, och i slutet av sessionen så nöjer de sig inte förrän jag har fått säga mitt om vad jag tycker. Jag vill verkligen rekommendera denna salong till alla er fina läsare, eftersom den har allt en frisör på Östermalm borde kunna erbjuda. Till bra priser får du en god service och ett strålande resultat, vilket kommer få alla att vända på huvudet när du går gatan fram.

Du gillar kanske också...