Fina bilder att dekorera huset med

God eftermiddag och varmt välkommen! För att avsluta min arbetsdag en fin dag som denna tänkte jag skriva ett inlägg till er. Min tanke är att jag ska berätta för er om Little Moments By Felicia, jag och min dotter var på en barnfotografering i Göteborg där för ett tag sedan.

Lilla Lea, alltså vår dotter, har redan hunnit bli ett halvår. Det är sjukt hur fort tiden går när barnen är små, det känns som att hon föddes för bara någon vecka sedan. För att jag ändå ska få några riktigt fina bilder på henne när hon fortfarande är liten bokade jag in en barnfotografering i Göteborg hos den här fotografen. Allt det jag kunde läsa mig till och se på hemsidan verkade bra, det kändes som att jag kunde lita på att det skulle bli bra bilder. Att jag hade så höga förväntningar gjorde verkligen ingenting, för fotografen lyckades leva upp till dem. Under fotograferingen jobbade hon verkligen på jättebra, hon fokuserade och fångade alla de bästa stunderna på Lea. Det gjorde att majoriteten av bilderna blev väldigt bra, så bra bilder hade jag aldrig lyckats ta på henne själv. Därför är jag väldigt glad över att jag åkte till Göteborg för den här fotograferingen, annars hade jag inte haft alla dessa fina bilder att dekorera vårt hem med. Ifall det skulle vara så att någon av er som är intresserad av en barnfotografering i Göteborg kan jag verkligen rekommendera er att vända er till Little Moments By Felicia, om ni vänder er dit kommer ni verkligen få riktigt fina bilder på era barn.