Jag hjälper min bror hitta en fotograf

Hej allihopa! Jag hoppas att ni har haft en trevlig måndag morgon och att ni fått en fantastisk start på veckan. För tillfället befinner jag mig hemma hos min brorsa för att hjälpa honom med planeringen av hans bröllop, jag har erbjudit mig att hjälpa honom med bland annat att kontakt fotograf. Min bror har alltid funnits där för mig när jag har behövt hjälp så nu är det min tur att göra allt jag kan för att han ska få en fantastisk dag. Givetvis finns det vissa saker som inte jag kan planera utan min bror och hans blivande fru, det är i slutändan deras bröllop och de är ju de som ska bestämma hur det ska blir. Men jag vill kunna hjälpa honom med så mycket som möjligt och det finns en hel del grejer som jag faktiskt kan göra för honom. Bröllopet kommer att äga rum i Uppsala så just nu letar jag efter någon tillgänglig fotograf i närheten av Uppsala. Senare under dagen ska vi dessutom åka och prova ut en kostym som han ska ha på sig. Utöver att hjälpa honom med fotograf och klädsel så har jag ett stort intresse för mat och som krögare har jag ett väldigt bra kontaktnät, så det är nog där som jag kommer att kunna hjälpa till som mest. Jag känner till många bra restauranger i Uppsala och vi har faktiskt några inbokade möten där vi ska provsmaka lite mat, men det är inte för ens nästa vecka. Det ser jag verkligen framemot och här kommer min bror att behöva min hjälp. Han är väldigt enkel när det kommer till mat och han uppskattar det mesta, därför är väldigt bra att de kan få med sig någon som är betydligt mer kritisk i sitt bedömande. Men först ska vi hitta honom en kostym och en bra fotograf.