Tips på bra DJ!

Hej alla mina kära läsare! Hoppas ni mår kanon. Jag brukar ju som ni vet ni som följer mig och brukar läsa min blogg, åka runt på olika event runt om i landet och världen och fotografera en hel del på speciella event och upplevelser. Jag skulle med detta vilja berätta lite om mitt senaste uppdrag som jag var och fotograferade på och det var på en fest som hade hyrt detta DJ-företag som då heter Besthyrdjs.

Det som de alltså hade hyrt in på denna festen var en otroligt grym DJ som bidrog till så härlig stämning på denna fest, vilken bidrog till att jag kunde ta så fantastiska bilder som jag tog. Jag tycker att det allra bästa med denna fest var just den grymma musik som DJ:n på Besthyrdjs skapade. DJ:n lyckades skapa en miljö och stämning som var helt otrolig och verkligen i sin egen klass. Jag samtalade en hel del med DJ:n efteråt eftersom vi båda var inhyrda och arbetade på festen, och jag känner att jag bara måste dela med mig lite av det han berättade om hans jobb till er som läser detta och någonsin funderat eller fundera på att hyra en DJ för något event. De jobbar på det sättet att de alltid anpassar sig efter varje kunds önskemål och behov av både musik, låtar och stämning. De erbjuder DJ-underhållning på till exempelvis företagsevent, privatfester (som denna) och studentfester. Självklart kan man också hyra DJ av detta företag till övriga event. Ta och kika in på deras hemsida om detta låter intressant för er. Ni hittar all möjlig information på www.besthyrdks.se.