Limousiner och chaufförer med klass

Hej alla mina glada läsare. Jag hoppas ni mår bra idag? Jag brukar ju som ni vet, ni som följer mig och min blogg, fota väldigt mycket och det bästa jag vet här i det fantastiska livet är att kunna fånga minnen och fota både större och mindre tillställningar och uppdrag. Jag skulle vilja berätta lite om mitt senaste uppdrag då jag fick äran att fota det fantastiska limousiner som de hyrt av företaget Love limo. Ni kan läsa mer om detta företag på deras hemsida som är www.lovelimo.se. Det jag tyckte var så otroligt med deras bilar var inte bara att de var i toppklass och hur snygga som helst, utan även för deras chaufförers som var väldigt trevliga, samt skämtsamma och trivsamma för kunderna som hyrde limousine från detta företag.

Jag skulle vilja att alla ni som känner att ni skulle vilja lyxa till vardagen lite extra, tar kontakt och kollar upp detta företag och ser vad de har att erbjuda. Oavsett vad det är man hyr limousinen till, det kan vara till exempel bröllop, förlovning, födelsedagar, student, bal och mycket fler sorters event. Man väljer helt enkelt själv vad man vill ha limousinen för. Men jag garanterar att detta är företaget som verkligen jobbar med känsla och fokus för klass och stil! Deras chaufförer pratade dessutom flera språk, så det underlättar om sällskapet som hyr limousinen kanske inte pratar svenska. Det skapar lite mer socialitet och blir väldigt personligt! Rekommenderar verkligen detta företag!