Restaurang i Kungälv

Hej och välkommen. Detta är min blogg som handlar om bild och foto, och som ni kanske har sett så brukar jag lägga upp bilder från mina strapatser som hör till varje inlägg. Idag var jag på en restaurang i Kungälv som jag och en kompis besökte under lunchen, och väl där passade jag på att ta ett par kort på den vackra maten som serverades. Restaurangen heter Ristorante Da Umberto och har ett italienskt koncept och erbjuder mat för både dig som söker lunch, och för dig som är sugen på à la carte.

Den senare är snäppet dyrare en den förstnämnda, men fördelen med maten som finns på menyn över à la carte är att det finns mer att välja mellan, och du kan hitta många spännande rätter där som du inte har testat på innan. Alla kockar som jobbar på denna restaurang i Kungälv är mycket kompetenta och har en gedigen kockutbildning som deras talanger har utvecklats mycket genom. Detta gör att det inte råder någon tvekan om att denna restaurang håller hög klass och borde besökas av många. Jag har som sagt själv varit där och blev mycket mätt och glad, för maten smakade underbart gott. Jag tog ett par bilder som jag kan lägga upp som smakprov, men det går inte att uppleva helt genom bilder, utan om du verkligen önskar få den underbara upplevelsen av att smaka på dessa fantastiska rätter så borde du ta dig tiden att åka till denna restaurang i Kungälv, Ale och Lilla Edet.